www.kitunes.se
Valuta:
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur


OM JAG KÖP NÅGOT, VAD ÄR DIN RETURNSPOLITIK?

Vänligen se nedan för fullständig information om vår returpolicy - och kom ihåg ta bort taggar eller kassera förpackningen tills du är säker på att du håller plagget.

Hur lång tid måste jag få tillbaka mina artiklar efter att jag fått dem?

På Brown Bag Clothing vill vi att du är nöjd varje gång du handlar hos oss så vi gör vår avkastningspolitik enkel. Du kan returnera eller byta ut varor som köpts från webbplatsen inom 14 dagar från när du mottar dem.

Hur återvinner jag mina varor?

Fyll bara i formuläret på baksidan av din faktura (medföljer ditt paket). Se till att du markerar rutan i avsnittet "Återbetalningsförfrågan" (om du vill byta ut dina föremål för något annat, se "Vad händer om jag vill byta mina varor? "), skicka sedan paketet till vår avkastningsavdelning.

Om du av någon anledning inte har din faktura, fyll i en anteckning med ditt namn och beställningsnummer så att vi vet vem paketet kommer ifrån.

Vi erbjuder flera alternativ för att returnera dina paket, men kostnaden för att returnera varorna till oss är ditt ansvar. Den bästa avkastningstjänsten varierar beroende på din plats. Vänligen välj din region nedan för att se dina tillgängliga återställningsalternativ.

tillbaka
Hem  \  Kontakta oss  \  Site Map  \  Sekretesspolicy  \  Frakt & Retur  \  RSS
Copyright © 2019 www.lilwayne.se